Keinginan Seks Ketika Puasa - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Keinginan Seks Ketika Puasa

Tidak dinafikan setiap kali tiba  Ramadan, kebanyakan isteri akan menolak bila diajak berhubungan.

Bagi mereka, hubungan intim yang dilakukan akan mengganggu ibadah. Namun hakikatnya tiada hukum yang melarang untuk lakukan hubungan seksual. Ia boleh dilakukan tetapi mengikut waktu yang dibenarkan. Cosmo kongsikan enam tip untuk kamu uruskan keinginan seks ketika puasa.

young romantic couple sleeping in a bed

Prev1 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

1. Jangan jadikan sebagai satu beban
Ramai menganggap melakukan hubungan intim di bulan puasa seperti menjadi beban buat kamu terutama isteri. Apatah lagi dalam masa sama perlu menyediakan hidangan berbuka dan bersahur kepada keluarga. Pastinya kamu tidak mempunyai  masa tidur yang cukup. Tapi janganlah kerana itu kamu menolak hubungan intim kerana ia juga boleh membuatkan hubungan kamu dan suami renggang disebabkan masalah ini.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert