Kecewa Dengan Nick Jonas Punca Demi Lovato Overdose? - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kecewa Dengan Nick Jonas Punca Demi Lovato Overdose?

Wait, why this could be related to Nick Jonas? Apa yang membuatkan Demi kecewa dengan Nick sehingga menelan ubat berlebihan dos? Aren’t they just BFF?

Kalau ada anugerah BFF terbaik, Demi dan Nick mungkin boleh menang trofi itu kerana mereka telah lama rapat sejak Camp Rock. Malah diakui hubungan mereka hanya sekadar teman rapat tanpa ada sebarang rasa cinta. Semuanya bermula selepas Nick mengesahkan telah bertunang dengan Priyanka Chopra dan dalam perancangan untuk berkahwin.

Dua hari sebelum Demi dikejarkan ke hospital kerana overdose, penyanyi Sorry Not Sorry itu telah unfollow Nick Jonas dan Priyanka Chopra di Instagram. Ada sumber terdekat  memberitahu yang Demi sebenarnya meluat melihat kisah cinta pasangan itu di Internet kerana dia sebenarnya memendam rasa cinta terhadap Nick.

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness