Kanak-Kanak 5 Tahun Ajar Cara Unik Ikat Tali Kasut - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kanak-Kanak 5 Tahun Ajar Cara Unik Ikat Tali Kasut

Lupakan cara mengikat tali kasut yang kamu lakukan selama ini…

Masih ingat hari pertama yang kamu berjaya mengikat tali kasut tanpa bantuan orang lain? Pastinya ia seperti baru semalam, kan? Namun ia bagaikan suatu kejayaan yang besar buatmu walaupun ia hanyalah hal remeh.

Tapi masih ke hari ini, kita masih mengalami good shoelace days dan bad shoelace days, dan disebabkan itulah kami cukup kagum melihat cara kanak-kanak dalam video di bawah ini mengajar teknik baru untuk mengikat tali kasut.

Throw in the fact that the teacher in this situation is a five-year-old boy, and we’re starting to feel very inferior altogether.

Apa yang paling comel dalam video ini adalah kanak-kanak tersebut (yang bernama Colton) tidak mengaku bahawa idea tersebut datang daripadanya, malah menyebut dia belajar trick ini daripada teman baiknya, River di sekolah.

Bersiap-sedialah untuk hidup kamu bakal berubah selepas menonton video ini…

11Artikel asal: Jess Edwards

Seorang fashion enthusiast. OOTD is my ‘thang’. Akan ‘serang’ dessert corner dulu bila pergi ke bufet. Suka menonton rancangan memasak dan RuPaul’s Drag Race. Nampak lembut tapi sebenarnya fierce! Quote kegemaran? “Life is too short to wear boring clothes”, so have fun with it!

Fashion Diva