Kamu Mahu Tapi Malu Di Ranjang? - Page 3 of 4 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kamu Mahu Tapi Malu Di Ranjang?

Tahukah kamu lelaki suka melihat reaksi wajahmu ketika ‘bersama’? Ia bagaikan pemacu semangat dan buat keinginan makin membuak. Ramai wanita  malu dan pilih untuk menyorokkannya. Mengapa dan bagaimana untuk kamu atasinya? 

Foto: Shutterstock.com

3 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

3) GEMURUH JIKA BERTENTANGAN MATA

Cosmo faham, ada wanita gemuruh jika bertentangan mata walaupun dengan suami sendiri. Bukannya kamu tidak romantik atau tidak selesa dengan pasangan sendiri, tapi kamu mempunyai ‘perjuangan’ yang perlu ditawan.  Selalunya perkara ini terjadi jika seseorang itu mempunyai masalah anxiety. Jika kamu adalah orangnya dan jadi resah tidak kira di kamar mahupun di luar, sokongan daripada suami amatlah penting untuk bantu kamu atasinya.

Posisi terbaik: Perkara pertama yang perlu kamu lakukan untuk atasi anxiety adalah berjumpa pakar dan dapatkan rawatan sepatutnya. Selain daripada komunikasi dan sokongan suami, kamu juga boleh cuba posisi girl-on-top atau suami dari arah belakang. Kedua-dua posisi ini bukan saja memberi kenikmatan tapi juga tidak perlukan eye contact yang banyak.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert