Kamu Mahu Tapi Malu Di Ranjang? - Page 2 of 4 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kamu Mahu Tapi Malu Di Ranjang?

Tahukah kamu lelaki suka melihat reaksi wajahmu ketika ‘bersama’? Ia bagaikan pemacu semangat dan buat keinginan makin membuak. Ramai wanita  malu dan pilih untuk menyorokkannya. Mengapa dan bagaimana untuk kamu atasinya? 

Foto: Shutterstock.com

2 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

2) SUAMI KAMU ‘BUTA’

Let’s be honest. Perbezaan lelaki dan wanita ketika seks adalah lelaki tidak dapat berfungsi sepenuhnya seperti wanita dari segi mental. Ketika suami kamu asyik menikmati momen itu, mindanya hanya memikirkan dua perkara saja – kenikmatan dan kepuasan. Sebaliknya minda wanita lebih kompleks dan boleh fikirkan pelbagai perkara walaupun sedang mencapai syahwat. Dek kerana minda suami fokus kepada perkara tadi, secara automatik ia mengaburi visualnya. Jadi suami kamu mungkin tidak perasan mimik wajahmu.

Cuba ini: Jika masih ragu-ragu, cuba taktik ini. Bila suami merenung wajahmu dan kamu mula berasa malu, segera rapatkan wajah dan cium suamimu. Bukan saja ia boleh mengalih pandangan suami dan buat kamu rasa kurang segan, ia juga berikan kenikmatan berganda kepada kalian.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert