Jadi Superstar Di Parti Reunion - Page 2 of 8 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Jadi Superstar Di Parti Reunion

Kamu pasti sudah tunggu bertahun-tahun untuk momen ini. Tidak kiralah reunion lima tahun atau sepuluh tahun selepas tamat sekolah, Cosmo pasti kamu tidak sabar dan mahu steal the spotlight! 

Foto: Shutterstock.com

Reputasi kamu pada zaman persekolahan dan kejayaan kamu sekarang - memikirkannya pasti berikan kamu perasaan bercampur baur. Sama ada kamu menanti untuk ‘humble-bragging’ perihal kehidupan super awesome kamu sekarang atau berjumpa kembali dengan ‘musuh’ lama, Cosmo kongsi beberapa point untuk kamu jadi superstar di parti reunion tersebut.

2 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Senaraikan kejayaan kamu dan apa yang kamu mahu kongsikan.

Bercakap mengenai diri kamu sendiri ketika parti itu adalah perkara yang sangat penting! Fikirkan bagaimana kamu mahu kongsi perihal kejayaan kamu yang kamu banggakan (agar tidak kelihatan berlagak). Jika kamu tidak mempunyai apa-apa kejayaan yang kamu rasa setanding kejayaan mereka, kongsikan perkara yang kamu banggakan di dalam hidup kamu (keluarga dan persekitaran kamu).

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert