Instagram Dedahkan 15 Akaun Fesyen Paling Berpengaruh - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Instagram Dedahkan 15 Akaun Fesyen Paling Berpengaruh

Prev1 of 15
Use your ← → (arrow) keys to browse

Follow akaun Instagram ini sekarang juga okey!

Ogos ini genap setahun Instagram Stories dilancarkan. Jadi untuk menyambut ulang tahun istimewa ini, Instagram mengeluarkan senarai top 15 akaun fesyen paling berpengaruh dalam stories.

Paling mengejutkan, tempat teratas tidak jatuh kepada adik-beradik Kardashian, Jenner ataupun Hadid, tetapi Emily Ratajkowski yang memegang takhta. In fact, hanya seorang saja ahli keluarga Kardashian/Jenner yang termasuk dalam senarai – Kendall – itu pun di tempat ke-12.

Tempat kedua pula jatuh kepada blogger, Chiara Ferragni dan supermodel, Candice Swanepoel menduduki tempat ketiga. Menurut Bof, antara jenama fesyen yang berjaya menduduki carta ialah Dior, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana dan Christian Louboutin, dan mungkin kerana mereka mempunyai jumlah followers yang banyak.

Scroll di bawah untuk senarai penuh top fashion Instagram Stories accounts:

1. Emily Ratajkowski

Seorang fashion enthusiast. OOTD is my ‘thang’. Akan ‘serang’ dessert corner dulu bila pergi ke bufet. Suka menonton rancangan memasak dan RuPaul’s Drag Race. Nampak lembut tapi sebenarnya fierce! Quote kegemaran? “Life is too short to wear boring clothes”, so have fun with it!

Fashion Diva