Ini Sebabnya Teman Lelaki Masih Belum Melamar Kamu
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Ini Sebabnya Teman Lelaki Masih Belum Melamar Kamu

Perhubungan dah mekar, umur makin meningkat, ibu bapa dah mula bertanya, kamu pun dah sedikit rimas… Kenapa dia masih belum pop the BIG question ni? Tarik nafas, lepas… Mungkin petanda ini dapat membantu kamu untuk fikirkan tentang status dan hala tuju hubungan selepas ini.

Foto: Shutterstock.com

7 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

AMARAN KETUJUH

Dia baru saja putus cinta. Janganlah terlalu mengharap untuk si dia berikan komitmen serius kepada hubungan baru kalian, apatah lagi jika dia putus cinta dengan agak frust ‘menonggeng’ pula tu. Walaupun dalam sesetengah kes boleh saja ia menjadi perhubungan yang berjaya untuk kali kedua, tetapi jarang-jarang jadi kenyataan.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor