Ini Sebabnya Teman Lelaki Masih Belum Melamar Kamu
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Ini Sebabnya Teman Lelaki Masih Belum Melamar Kamu

Perhubungan dah mekar, umur makin meningkat, ibu bapa dah mula bertanya, kamu pun dah sedikit rimas… Kenapa dia masih belum pop the BIG question ni? Tarik nafas, lepas… Mungkin petanda ini dapat membantu kamu untuk fikirkan tentang status dan hala tuju hubungan selepas ini.

Foto: Shutterstock.com

3 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

AMARAN KETIGA

Semua gambar dalam FB atau Instagramnya adalah ‘kawan’ yang dia kenali di club. Jika seorang lelaki bersedia untuk berikan komitmen sepenuhnya pada gadis dicintainya, dia akan mula tolak habis-habisan ‘godaan’ lain dalam hidupnya. Dengan itu, mudahlah baginya untuk fokus kepada cinta hati sekarang iaitu kamu. Jika hampir kesemua ‘teman’ media sosialnya adalah wanita, nampaknya kamu bukanlah ‘the one.’

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor