Ini Puncanya Meghan Markle Padam Akaun Instagram
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Ini Sebab Meghan Markle Padam Akaun Instagramnya

Ini Puncanya Meghan Markle Padam Akaun Instagram

Tahukah kamu Meghan Markle mempunyai akaun Instagram rahsia?!
Image result for meghan markle

Jika jawapan kamu adalah TIDAK, Cosmo juga sama! Sudah tentu, kita semua tahu Meghan seorang yang sangat aktif di media sosial ketika menjadi pelakon dulu, tetapi dia telah memadam akaun tersebut setelah menjadi ahli keluarga Diraja. Bagaimanapun, The Daily Mail melaporkan Meghan rupa-rupanya mempunyai ‘IG rahsia’ khas untuk kawan-kawannya.

Jadi, apa yang telah berlaku? Rupa-rupanya, Meghan menghapuskan akaun Instagram rahsianya itu ketika hari Krismass “untuk menjaga kesihatan mentalnya” setelah melihat banyak komen jahat daripada individu tidak bertanggungjawab, yang membuatkan dia merasa “terpinggir dan sendiri”.

Sudah tentu media sosial boleh menjadi tempat yang sangat toksik, ditambah pula dengan kehidupan Meghan yang sentiasa menjadi perhatian. Jadi bukanlah satu perkara yang menghairankan apabila Meghan membuat keputusan untuk lari daripada media sosial.

Artikel asal: Mehera Bonner (Cosmopolitan.com)

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse
View image on Twitter

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker