Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Ibu Selena Gomez Dimasukkan Ke Hospital Selepas Bergaduh Kerana Justin Bieber

Another day, another drama. Can I have a popcorn and coke please? Bagaikan dejavu, drama percintaan di antara Selena dan Justin Bieber berulang kembali.

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

Malah keluarga Selena juga tidak bersetuju dengan cadangan Selena yang mahu Justin menghadiri makan malam perayaan Thanksgiving dan Krismas. Pergaduhan itu juga menjadi tegang sehingga Selena dan ibunya unfollow sesama sendiri di Instagram!

Mandy bagaimanapun ada memuat naik foto mengenai betapa dia menyayangi anak-anaknya. Mandy juga berkongsi cerita yang dia masih terkesan dengan kandungan yang gugur pada tahun 2011. Dia turut menamakan bayi di dalam kandungannya itu sebagai Scarlett. “Dec 17th will never be the same, but we decide to celebrate her by writing her letters on red balloons and releasing them.” 

 

 

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness