Hirup Udara Segar Di Kaki Gunung Tertinggi Switzerland!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Hirup Udara Segar Di Kaki Gunung Tertinggi Switzerland!

Zermatt  terletak di bahagian atas Mattertal pada ketinggian 1,620m di kaki gunung tertinggi Switzerland. Zermatt terkenal sebagai tempat peranginan dan resort ski di Pegunungan Alpen Swiss, jadi tak salah untuk kamu cuba perkara baru seperti bermain ski. Sekali seumur hidup, why not?

5 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

Cervo Puro adalah salah satu restoran yang terdapat di Cervo Resort dan ia juga merupakan restoran untuk kamu nikmati sarapan pagi. Menu yang dihidangkan adalah makanan lokal Alpine dengan gabungan makanan Itali. Cervo Puro menjanjikan keenakan makanan bersama pemandangan yang cukup indah. Bonus! Ia dibuka setiap hari bermula jam 7 pagi. Kamu juga boleh nikmati makan tengah hari yang lazat di teres Cervo Puro. Selepas itu, kamu boleh ke Sunnegga Express untuk lakukan aktiviti hiking sambil melihat lima tasik.

Tubuh saja genit, tapi suara saya satu dewan boleh dengar (macam tertelan speaker!). Seorang yang periang dan suka record diri sendiri memasak, sesuailah dengan column saya – Lifestylist. Lavish holiday is so me. Nampak macam manja tapi can get the job done. Saya kaki karaoke dan orang kata suara saya seperti Ning Baizura. When it comes to navigation, I am the best!

Lifestylist