Himpunan Gaya Dan Rekaan Peragaan Victoria's Fashion Show 2017
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Himpunan Gaya Dan Rekaan Peragaan Victoria’s Secret Fashion Show 2017

Victoria’s Secret Fashion Show 2017 yang berlansung di Shanghai Isnin lalu menampilkan rekaan segar hasil kolaborasi bersama pereka terkenal, Olivier Rousteing dari Balmain.

Tahun ini Shanghai, China dipilih sebagai lokasi pertunjukan fesyen berprestij itu selepas beberapa kota popular pernah dipilih seperti Paris, London, New York, LA, Miami dan Cannes. Beberapa model dilihat kembali berjalan di pentas VS seperti Candice Swanepoel yang berehat tahun lalu kerana hamil dan juga Karlie Kloss, yang berehat selama dua tahun atas komitmen lain.

Victoria’s Secret juga menampilkan beberapa wajah baru seperti Grace Bol, Frida Aasen, Victoria Lee, Xin Xie, Alexina Graha dan Estelle Chen. Manakala Kendall Jenner, Behati Prinsloo dan Gigi Hadid pula tidak dapat menyertai pertunjukkan tahun ini atas sebab-sebab tertentu. Jom check out kesemua gaya dan rekaan Victoria’s Secret Fashion Show 2017!

Foto: Cosmopolitan.com

Prev1 of 31
Use your ← → (arrow) keys to browse

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness