GRAMMY AWARDS 2019 - Peminat Muzik Tidak Puas Hati Dengan Senarai Pemenang! - Page 5 of 8 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

GRAMMY AWARDS 2019 – Peminat Muzik Tidak Puas Hati Dengan Senarai Pemenang!

Anugerah Grammy menjadi penentu kualiti muzik seluruh dunia dan jarang sekali keputusannya dipertikaikan. Tetapi tahun ini nampaknya mencetus kontroversi apabila beberapa kategori utama dimenangi oleh calon underdog!

5 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Diva Ariana Gaduh Dengan Produser Anugerah Grammy? Nasib Baik Menang!
Ariana tidak hadir ke Anugerah Grammy namun berjaya menang trofi untuk kategori Best Pop Vocal Album, menewaskan Pink, Kelly Clarkson, Taylor Swift, Shawn Mendes dan Camila Cabello. Ariana dikatakan bertengkar dengan produser Grammys selepas diarahkan menyanyikan lagu Thank You, Next. Sedangkan Ariana tetap berdegil mahu mempersembahkan single terbarunya, 7 rings. Walaupun tidak hadir, Ariana tetap memuat naik foto gaun rekaan Zac Posen di Instagram yang sepatutnya digayakan di Grammys. Dramalah!

View this post on Instagram

when @zacposen makes u a custom gown it doesn’t matter if you’re singing or not 🌫 …. thank u 🖤

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness