Gold Coast: Sekali Pergi, Nak Pergi Lagi - Page 2 of 5 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Gold Coast: Sekali Pergi, Nak Pergi Lagi

Ia terkenal dengan taman tema dan syurga bagi surfers, tetapi Cosmo menerokai lebih daripada itu dan ini boleh kamu jadikan panduan bila ke sana.

2 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

PITT STOP (SEBELUM  CHECK-IN HOTEL)

Nikmati high tea atau brunch di Pearl’s Bar, Sheraton Mirage Resort & Spa Gold Coast. Harga satu set lebih kurang RM110. Ada canapés, manisan, sandwic, yang boleh juga dikongsi. Kamu akan jatuh cinta dengan pemandangan kolam renangnya. Tempah di www.sheratonmiragegoldcoast.com. Kamu juga harus ke Surfer’s Paradise Beach. Tanggalkan sandal, jangan lupa sunglasses dan benamkan kakimu ke dalam pasir memutih di pantai ini. Rasakan kesejukan air laut dan lihat betapa santainya penduduk tempatan yang turun untuk surf, bake in the sun, dan ada juga kumpulan kanak-kanak yang belajar how to surf. Of course kamu boleh check out the surfers too…

Tubuh saja genit, tapi suara saya satu dewan boleh dengar (macam tertelan speaker!). Seorang yang periang dan suka record diri sendiri memasak, sesuailah dengan column saya – Lifestylist. Lavish holiday is so me. Nampak macam manja tapi can get the job done. Saya kaki karaoke dan orang kata suara saya seperti Ning Baizura. When it comes to navigation, I am the best!

Lifestylist