Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Gimik Menjadi, Pematah Hati Cipta Rekod Cecah 1 Juta Tontonan!

No such thing as bad publicity! Dalam kes Nabila Razali, gimiknya konon putus cinta dan dikecewakan oleh pelakon Aedy Ashraf boleh dikatakan antara stratergi pemasaran yang berjaya.

Siapa saja ‘dalang’ disebalik idea gila dan berani mati ini, Cosmo ucapkan tahniah! Baru sahaja dua hari dilancarkan, muzik video terbaharu Nabila, Pematah Hati mencecah lebih 1 juta tontonan di YouTube.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mungkin gimik yang dilakukan oleh Nabila dan teamnya terdahulu boleh dikatakan keterlaluan dan mungkin mengecewakan peminatnya sehingga ada yang mula memaki hamun Aedy. Tetapi Cosmo yakin baik Aedy, Nabila dan orang disekeliling mereka sudah bersedia dengan gimik ini, yang mungkin telah berbulan-bulan dirancang dengan rapi.

Bagi Cosmo, peminat mahupun pihak lain diluar sana tidak perlu terlalu carried away dengan gimik ini, apatah lagi di zaman sekarang, ia amat diperlukan untuk memasarkan produk ataupun naskah terbaru.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness