Gaya Terbaru Selena Gomez Paling Menyerlah Di American Music Awards 2017
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Gaya Terbaru Selena Gomez Paling Menyerlah Di American Music Awards 2017

New hair, new vibes? Gaya terbaru Selena Gomez dengan rambut platinum blonde dan gaun leather yang edgy dan chic daripada Coach berjaya menenggelamkan selebriti lain.

Acara karpet merah American Music Awards 2017 yang berlansung di Microsoft Theater, Los Angeles, California menyaksikan himpunan gaya selebriti popular. Bezanya acara anugerah di Hollywood dengan Malaysia, they do not have a theme!

Acara anugerah sepatutnya tidak perlu ada tema (because it's so 2000 and late)kerana inilah masanya selebriti dan pereka fesyen boleh berkarya, and wear what they want for the occasion. Apa yang penting, jika anugerah itu sedikit formal seperti Oscar atau Emmy Awards, mereka harus tampil elegan. Tetapi jika anugerah muzik yang lebih kasual, just be yourself and have fun with it!

2 of 17
Use your ← → (arrow) keys to browse

PINK

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness