Fesyen Tanpa Seluar Kardashian-Jenner Jadi Ikutan
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
no pants fashion

Fesyen Tanpa Seluar Kardashian-Jenner Jadi Ikutan

Betapa hebatnya pengaruh keluarga Kardashian-Jenner sehingga apa saja yang mereka pakai (walaupun merepek) akan menjadi ikutan.

Masih ingat lagi dengan teknik contouring Kim? Sehingga kini selebriti dan jurumekap menggunakan teknik tersebut yang terbukti berkesan mengecilkan wajah. Thanks Kim! Kali ini skuad Kardashian-Jenner kerap tampil dengan fesyen baju tanpa seluar!

no pants fashion

Kendall Jenner dengan oversized T-shirt dan but kulit. Foto: Dailymail.com

Okey relaks, fesyen tersebut tidaklah sehingga menampakkan ‘Miss V’ mereka. Gaya baju labuh tanpa seluar mungkin sudah lama digayakan oleh sesetengah remaja di Hollywood. Tetapi Kylie, Kendall dan Khloe mempopularkan gaya tersebut dengan lebih stylish.

no pants fashion

Tip untuk gaya seperti ini: Oversized T-shirt or sweater with high boots or sneakers. Foto: Dailymail.com

no pants fashion

Nampaknya teman rapat Kendall dan Kylie, Hailey Baldwin dan Bella Hadid juga gemar menggayakan fesyen ‘No Pants’ ini. Foto: Instagram.com/haileybaldwin dan Instagram.com/bellahadid

no pants fashion

Gaya ‘No Pants’ oleh Khloe dan Kourtney Kardashian. Foto: Instagram.com/kourtneykardashian dan Foto: Instagram.com/khloekardashian

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness