Fazura Jadi "Pontianak"?

Fazura Jadi ‘Pontianak’?

Watak terbaru pelakon cantik ini mungkin akan menakutkan kamu!

Nama Fazura tidak asing lagi dalam dunia perfileman. Belum habis lagi kehangatan filem terbarunya, Ayat-ayat Cinta 2 (kamu dah tengok? Cosmo dah and we loved it!), Fazura dilihat sudah kembali bekerja untuk filem terbaru, The Legend of Pontianak. Ini bukanlah sesuatu yang mengejutkan daripada Fazura kerana kita sedia maklum betapa komited dan dedikasinya Faz terhadap kerjayanya sebagai pelakon, and that makes her one of the A-list actresses in Malaysia.

2 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Fazura memegang watak sebagai Mina dan pastinya Mina adalah pontianak! Adakah Mina juga akan membawa fenomena pontianak cantik seperti yang dibawa oleh Maya Karin dengan Pontianak Harum Sundal Malam? Cosmo rasa ya! Fazura dan Maya adalah antara pelakon hebat negara yang dapat menghidupkan apa saja watak yang diberikan. (Cosmo masih menanti sekuel filem Pisau Cukur, please!)

Mina. #TheLegendOfPONTIANAK 🥀 #film #actorslife #fazbulousonduty

A post shared by Nur Fazura (@missfazura) on

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker