Destinasi Percutian Popular Menerusi Carian #Hashtag - Page 4 of 5 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Destinasi Percutian Popular Menerusi Carian #Hashtag

Destinasi Percutian Popular Menerusi Carian #Hashtag

Mudahnya untuk kamu lakukan tinjauan bagi misi kembara sekarang ini. Dengan hanya menaip hashtag tertentu, kamu boleh buat pilihan bijak dengan imej yang dipaparkan. Ini destinasi pilihan Cosmo mengikut hashtag.
4 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

#arthistory

NYX Hotel, Milan, Itali

Sebagai generasi millennials, pasti kamu pentingkan dekorasi dalaman sesebuah hotel untuk sesi OOTD dan sebagainya untuk dimuat naik ke Instagram. Jika ke Milan, Cosmo sarankan kamu pilih NYX Milan sebagai kediaman sementara sepanjang bercuti di sana. Selain itu, Milan merupakan local art of the soul, sesuai untuk peminat seni seperti kamu. Setiap dinding dan hotel ini memaparkan karya seniman Milan sebagai sebahagian daripada rekaan dalamannya. Menarik!

Tubuh saja genit, tapi suara saya satu dewan boleh dengar (macam tertelan speaker!). Seorang yang periang dan suka record diri sendiri memasak, sesuailah dengan column saya – Lifestylist. Lavish holiday is so me. Nampak macam manja tapi can get the job done. Saya kaki karaoke dan orang kata suara saya seperti Ning Baizura. When it comes to navigation, I am the best!

Lifestylist