Destinasi Percutian Hebat Kamu Kena Terokai Bersama BFF - Page 2 of 4 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Destinasi Percutian Hebat Kamu Kena Terokai Bersama BFF

Hanya teman baik yang layak teman kamu mengelilingi dunia dan lihat segala keindahan bersama. Pelan daripada sekarang dan terokai keindahan bandar hip dan stylish ini!

2 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

SYDNEY, AUSTRALIA
Sydney Opera House merupakan bangunan ikonik Sydney yang memaparkan seni bina bangunannya unik. Circular Quay adalah lokasi popular untuk kamu kunjungi dari laluan pejalan kaki, taman dan restoran. Di sini juga menjadi pangkalan feri, perhentian bas dan stesen kereta api. Sydney Tower Eye, menara tertinggi di Sydney ini menjadi salah satu tarikan yang wajib kamu pergi. Untuk menikmati pemandangan menarik kamu boleh dapatkan tiket untuk naik ke puncak menara dan melihat seluruh Sydney dari atas. Bestnya!

Tubuh saja genit, tapi suara saya satu dewan boleh dengar (macam tertelan speaker!). Seorang yang periang dan suka record diri sendiri memasak, sesuailah dengan column saya – Lifestylist. Lavish holiday is so me. Nampak macam manja tapi can get the job done. Saya kaki karaoke dan orang kata suara saya seperti Ning Baizura. When it comes to navigation, I am the best!

Lifestylist