Damai Di Ombak Resort, Pulau Perhentian - Page 6 of 7 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Damai Di Ombak Resort, Pulau Perhentian

Damai Di Ombak Resort, Pulau Perhentian

Pulau Perhentian Kecil yang merupakan sebahagian dari gugusan Pulau Perhentian sememangnya sentiasa menjadi tarikan buat para pelancong dalam dan luar negara. Cosmo mencari kedamaian di Ombak Resort. 
6 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ingin merasai pengalaman menjamu selera berhadapan pantai sambil ditemani bayu laut yang cukup nyaman? Apa kata singgah ke Ombak Café yang menawarkan pelbagai sajian antarabangsa seperti masakan Cina, India, Itali, Thailand dan sajian barbeku yang  disediakan oleh tukang masak berpengalaman yang sudah pasti menyelerakan. Pada sebelah malamnya, kamu boleh menikmati juadah enak sambil menonton filem  kegemaran   yang ditemani oleh cahaya bulan dan kerlipan bintang di malam hari.

 

Tubuh saja genit, tapi suara saya satu dewan boleh dengar (macam tertelan speaker!). Seorang yang periang dan suka record diri sendiri memasak, sesuailah dengan column saya – Lifestylist. Lavish holiday is so me. Nampak macam manja tapi can get the job done. Saya kaki karaoke dan orang kata suara saya seperti Ning Baizura. When it comes to navigation, I am the best!

Lifestylist