COSMOPOLITAN FEBRUARI 2019 - NINA DOBREV - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

COSMOPOLITAN FEBRUARI 2019 – NINA DOBREV

NINA DEBROV KONGSI BREAKUP SURVIVAL TIPS PALING GENIUS

Februari cukup sinonim dengan bulan cinta. Buat kamu yang masih solo, start dating now! Jika kamu sedang menjalin cinta dan ada kemusykilan, selak halaman Love Therapy untuk jawapan kepada persoalan yang mungkin terbuku di hati.

Buat kamu yang sudah lama berumah tangga pula, hubungan intim seharusnya menjadi lebih istimewa dan mind blowing. Cuba beberapa idea staycation sex dan seks maraton yang kami kongsikan di halaman Relationship untuk jadikan ia satu sesi yang lebih kreatif dan hangat!

Bukan itu saja, Cosmo minta tiga powerful couple berkongsi rahsia semarakkan perhubungan dan perkahwinan khas untuk tatapan kamu. Kenali siapa mereka dalam halaman Cosmo Special.

Selain cinta dan perhubungan, ada lagi yang mahu kami tonjolkan bulan ini – girl power! Coverstar, Nina Dobrev berkongsi pentas penggambaran bersama Vanessa Hudgens dan bercerita mengenai BFF, ikatan yang dikongsi sesama wanita, serta pengalaman buruk dalam bidang yang amat sexist ini. Bagaimana mereka bangkit daripada kejatuhan di mata peminat dan mengubah pandangan negatif menjadi positif? Baca selanjutnya dalam Cosmopolitan Februari 2019. Grab your copy now!

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness