COSMO FFL 2018 Tampilkan Barisan Selebriti Popular Dan Figura Hebat
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

COSMO FFL 2018 Tampilkan Barisan Selebriti Popular Dan Figura Hebat

Fun Fearless Life 2018 bakal berlangsung Ogos ini! Acara intimasi ini menampilkan beberapa figura terkenal yang hebat dalam bidang yang mereka ceburi.

Fun Fearless Life dibawakan oleh Laneige memberi kamu peluang berkongsi pengalaman dan tip untuk kerjaya kamu. Ia adalah acara yang mengumpulkan individu yang akan memberikan inspirasi untuk kamu dalam bidang seperti fesyen, seni, kesihatan, kecantikan, hiburan, digital dan perniagaan.

Bertemakan FREEDOM OF EXPRESSION, Cosmo mahu memberikan semangat dan inspirasi kepada golongan wanita untuk mendalami kreativiti dan potensi dalam diri kamu.

SAVE THE DATE!
Tarikh: 11 Ogos 2018
Masa: 9am – 3pm
Tempat: New World Hotel Petaling Jaya

Pembayaran yuran kemasukan boleh dibuat melalui laman portal Blu Inc Media seperti tertera di bawah:-

Harga Tiket:

Early birds (27 Jun – 8 Julai 2018)
RM20nett seorang / RM30 sepasang

Normal Price (9 Julai – 10 Ogos 2018)
RM25nett seorang / RM40 sepasang

Terhad kepada 300 pembaca sahaja!

Klik disini untuk membeli

Jangan lepaskan peluang beramah mesra dengan barisan speakers hebat dan dapatkan tip daripada mereka dalam pelbagai bidang! Barisan speakers:

2 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nurul Zulkifli

Nurul adalah pengasas bersama hub fesyen Mimpi Kita bersama adik-beradiknya yang lain. Mimpi Kita mula ditubuhkan pada tahun 2008 dengan hanya bermodalkan RM3000 dan bergerak secara dalam talian. Tiga tahun selepas itu, butik pertama Mimpi Kita berjaya dibuka di Jalan Telawi, Bangsar, hasil kolaborasi dengan Fashion Vallet.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness