Cepat Cantik Dengan Cushion - Page 2 of 2 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Cepat Cantik Dengan Cushion

Digelar 'game changer' bukan sekadar suka-suka kerana cushion memang 'senjata' solekan pantas dan memberi kesan solekan sempurna hanya dengan satu produk!

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

4. Dari namanya kamu boleh agak antara kehebatannya adalah ketahanan. Etude House Any Cushion All Day Perfect, RM94 adalah pilihan untuk efek litupan sempurna, licin dan powdery. Bermakna pakai seharian pun kamu takkan nampak berkilat!

5. Bila kamu perlukan sedikit ‘pembetulan’ yang ungu ini sesuai untuk neutralkan kulit yang kekuningan. Etude House Any Cushion Color Corrector SPF34PA++ Lavender, RM90

6. Efek pencerahan, menutup garis-garis halus, pemakaian bertahan yang natural, Elianto Luminous 3D Cushion, RM89.90 turut berfungsi antipenuaan, melembap dan melindungi daripada pencemaran.

7. Kulit kekal terhidrat 18 jam hanya dengan cushion… Itu bagus! Polos bercahaya dan pilihan tepat untuk kamu yang tak suka produk dengan pewangi. Urban Decay Naked Skin Glow Cushion Compact Foundation, RM160.

 

Foto: Jason Lee / Teks: Nana Ghazali

 

Pertama kali berjumpa orang akan ingat saya garang (memang pun!) dan sombong (langsung tak!)… Tapi bila buka mulut, semua ‘hancur’. Beauty is my passion but I keep me natural most of the time. Menyanyi dalam kereta adalah terapi saya. I love music and travelling, jadi sila ajak saya jalan-jalan. Jangan serabutkan otak dengan perkara negatif, belajar untuk ‘let it gooo, let it gooo…’, kamu akan menjadi seorang yang lebih bahagia.

Beauty Guru