Cara Nikmati Seks 'Tiga Rasa'
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cara Nikmati Seks 'Tiga Rasa'

Cara Nikmati Seks ‘Tiga Rasa’

Yes, you read it correctly! Seks tiga rasa; pengalaman seksual segenap dimensi – fizikal, minda dan emosi. Persiapkan dirimu kerana Cosmo bakal bawa kamu berlayar ke perjalanan seksual yang super legit bersama suamimu!

Foto: Shutterstock.com

4 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mesti Cuba Malam Ini!

  • Sebelum beraksi, tenangkan fikiran dan kosongkan minda. Benarkan imaginasi mengambil alih.
  • Untuk hangatkan lagi pengalaman seksual kamu dan suami, kamu boleh jadi lebih kreatif. Pilih role-play, ajak suami main peranan bersama!
  • Nyalaan lilin boleh menyuntik mood seksi lagi romantis. Jika tiada lilin, cuba malapkan lampu sehingga suasana kamar terasa cozy. Sedikit cahaya lebih baik kerana ia boleh menonjolkan siluet seksimu.
  • Mainkan muzik romantis sebagai background sound. Pastikan muzik tidak terlalu kuat tapi cukup untuk tingkatkan deria kamu dan suami. Pilih lagu yang slow untuk sesi romantis atau lagu dengan rentak pantas untuk sesi yang lebih mind-blowing.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor