Cara Nikmati Seks 'Tiga Rasa'
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cara Nikmati Seks 'Tiga Rasa'

Cara Nikmati Seks ‘Tiga Rasa’

Yes, you read it correctly! Seks tiga rasa; pengalaman seksual segenap dimensi – fizikal, minda dan emosi. Persiapkan dirimu kerana Cosmo bakal bawa kamu berlayar ke perjalanan seksual yang super legit bersama suamimu!

Foto: Shutterstock.com

2 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

SWEET IMAGINATION

Orang selalu kata berangan adalah percuma. Jadi tak salah jika kamu mahu menggunakan imaginasi kala sedang bersama suami. Ia bakal memberikan satu pengalaman luar biasa yang hanya kamu rasai dan alami. Ia juga sesuatu yang amat eksklusif untuk kamu,  permainan minda untuk tingkatkan pengalaman seksual, sounds interesting right?

Persiapkan diri: Kamu berkuasa mengawal mindamu. Untuk tingkatkan pengalaman seksual to the next level bersama suami, perkara utama yang kamu perlu lakukan adalah kosongkan minda. Tepis segala yang sedang berlegar di dalam minda kamu and just switch it off. Apabila minda mula relaks, barulah kamu boleh beri ruang kepada imaginasimu.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor