Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Cara Nakal Goda Pasangan

Nak goda lelaki bukanlah susah sangat. Untuk sesi di ranjang yang amat memberahikan, Cosmo cadangkan kamu lakukan teknik nakal ini.

 

21825642_l

  1. “Saya baru beli wangian. Saya minta si dia bau dan cabarnya cari spot lain pada tubuh saya, tempat di mana saya semburkannya,” Lily, 29
  2. “Minta suami bawakan tuala untukmu selepas mandi, supaya dia boleh lihat tubuh seksi kamu tanpa seurat benang,” Gloria Brame, PhD
  3. Hantar e-mel nakal seperti ini: “Malam ni, I janji akan ____ bila you masuk rumah. Kemudian, I bagi you ____ minit untuk ____.” Biar si dia yang isi tempat kosong.
  4. “Pakai singlet ketat tanpa coli, kemudian lompat di depan suami,” Anis, 25
  5. “Saya tinggal di apartment yang tiada lif. Satu malam saya pakai skirt pendek dan sengaja jalan di depannya untuk naik tangga. Suami terus kejar saya naik atas untuk cepat-cepat masuk rumah.” Melissa, 26
  6. Rakam gambar lurah dadamu di telefonnya. Bila dia hantar mesej nakal padamu, bermakna dia dah jumpa gambar itu! Patricia Tailor, PhD
  7. “Saya minta suami bukakan zip dress yang saya pakai, kemudian biar dress itu jatuh untuk dedahkan yang saya tak pakai apa pun.” Lisa, 29
  8. “Sebelum suami sampai rumah, saya bentang tilam nipis dan letak banyak bantal depan TV. Bila dia sampai, saya baring di situ tanpa seurat benang.” Bee, 33
  9. Kalau kamu terjaga tengah malam untuk ke bilik air, tanggal semua pakaian sebelum kembali ke katil. Ada kemungkinan dia bangun dan terus menerkammu. –Gloria Brame, PhD
  10. “Hujan tengah lebat masa saya balik dari pejabat. Bila sampai rumah, saya terus buka pagar tanpa payung, sengaja biar baju basah kuyup untuk beri suami ‘cuci mata’.” Yana, 25

 

Foto: 123rf.com

 

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert