Berikan Hadiah Kecantikan Raya Ini Dengan Produk Pilihan Kumpulan GOT7! - Page 3 of 7 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Berikan Hadiah Kecantikan Raya Ini Dengan Produk Pilihan Kumpulan GOT7!

3 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

FLAT VELVET LIPSTICK & FLAT GLOSSY LIPSTICK

yang mana satu kemasan pilihan kamu? Berbentuk petak dan leper memudahkan untuk mengoles dan membentuk bibir. Formula dengan pigmen tinggi menampakkan warna yang menyerlah dengan seoles sahaja!

Flat Velvet Lipstick memberikan efek matte yang bertahan dengan efek semula jadi. Teknologi Silky Texture System menjadikannya ringan dan membuatkan bibir licin tanpa rekahan atau kedutan.

Flat Glossy Lipstick memberikan efek bibir berkilauan, mungil dan seksi. High Glossy Polymer Network menyaluti bibir dengan sekata untuk kilauan dan impak warna tanpa kesan melekit.

 

Pertama kali berjumpa orang akan ingat saya garang (memang pun!) dan sombong (langsung tak!)… Tapi bila buka mulut, semua ‘hancur’. Beauty is my passion but I keep me natural most of the time. Menyanyi dalam kereta adalah terapi saya. I love music and travelling, jadi sila ajak saya jalan-jalan. Jangan serabutkan otak dengan perkara negatif, belajar untuk ‘let it gooo, let it gooo…’, kamu akan menjadi seorang yang lebih bahagia.

Beauty Guru