Bella Hadid Beri Sneak Peek Kolaborasi Koleksi Pakaiannya - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Bella Hadid Beri Sneak Peek Kolaborasi Koleksi Pakaiannya

Surprise: It’s as badass as she is. Koleksi rekaan Bella Hadid ini bakal buatkan kamu tak senang duduk…

landscape-1442784424-gettyimages-488190024

Bella Hadid buktikan bahawa dia bukan sahaja mempunyai kebolehan di atas pentas fesyen, malah mereka pakaian juga – dan daripada apa yang didedahkan olehnya setakat ini, koleksinya kelihatan edgy dan cool seperti yang kamu harapkan.

Awal bulan December 2016, peragawati terkenal ini membawa ke Instagram untuk mengumumkan bahawa dia akan bekerjasama dengan Chrome Hearts untuk bersama-sama menghasilkan sebuah koleksi kolaborasi, dengan meletak caption photo dirinya memakai salah satu daripada rekaannya, “So damn excited! You have no idea what’s coming! My new collection with [Chrome Hearts] designed by me, shot by my angel mother [Laurie Lynn Stark]. I CAN’T wait for you all to see what we’ve made!”

bella-hadid

Hype diteruskan apabila adik kepada Gigi Hadid ini berkongsi satu lagi foto sneak peek daripada koleksi ini dengan mengenakan white patent leather motorcycle hat with silver hardware, dan menambahkan bahawa ia juga boleh didapati dalam rona merah dan hitam.

bella-hadid

Lebih menarik lagi apabila akaun Instagram @Chromeheartsbella juga berkongsi foto belakang tabir kempen koleksi kolaborasi antara Chrome Hearts dan Bella Hadid. Can we discuss how seriously hot Bella looks in this photo?

bella-hadid

Masih tiada kata-kata tentang pelancaran rasmi koleksi kolaborasi ini, so keep a close eye on the @chromehearstxbella Instagram account for more information.

 

Artikel asal: Gina Mei

 

 

Seorang fashion enthusiast. OOTD is my ‘thang’. Akan ‘serang’ dessert corner dulu bila pergi ke bufet. Suka menonton rancangan memasak dan RuPaul’s Drag Race. Nampak lembut tapi sebenarnya fierce! Quote kegemaran? “Life is too short to wear boring clothes”, so have fun with it!

Fashion Diva