Bekas Pengurus Peribadi Dedah Sikap Buruk Selebriti Hollywood
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Bekas Pengurus Peribadi Dedah Sikap Buruk Selebriti Hollywood

 Yup! Selebriti juga manusia biasa, tiada yang sempurna. Dimata peminat mereka mungkin antara individu yang disanjungi, tetapi tiada siapa tahu sikap sebenar mereka di belakang tabir, kecuali ahli keluarga, rakan rapat dan pengurus peribadi!

Cosmo senaraikan sikap sebenar selebriti-selebriti popular Hollywood ini ketika berada diluar lensa kamera dan peminat. Sikap buruk mereka didedahkan sendiri oleh bekas pengurus peribadi masing-masing. Once again, don’t be quick to judge as nobody’s perfect.

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ariana Grande

Ariana kadangkala mudah letih bila berjalan terlalu lama dan memaksa pengawal peribadi mendukungnya sehingga ke kereta. Sikap divanya juga menjadi bualan dikalangan krew produksi dimana Ariana akan melakukan apa sahaja yang dia mahukan. Ariana juga dilaporkan liar ketika diparti hiburan dan Perez Hilton mendakwa pernah melihat penyanyi itu mengambil dadah kokain.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness