Apa Perlu Buat Bila BFF Kamu Bertukar Menjadi 'Bridezilla'? - Page 5 of 6 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Apa Perlu Buat Bila BFF Kamu Bertukar Menjadi ‘Bridezilla’?

Terujanya kamu bila dipilih sebagai pengapit di majlis perkahwinan BFFsehinggalah dia bertukar menjadi bridezilla yang menjengkelkan. Hmm, apa perlu kamu buat?

Foto: Shutterstock.com

5 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

4) Bantunya singkirkan stress

Dalam erti kata lain, tanya bagaimana kamu boleh bantu kurangkan beban perancangan yang dia hadapi. Setiap pengantin alami pelbagai kekecewaan yang berbeza sepanjang proses perancangan tersebut. Jadi tawarkan diri untuk bawanya ke dress fitting, menulis kad jemputan atau layan sanak saudara yang mula menjengkelkannya. Cadangkan idea untuk sertai kelas yoga atau rawatan spa bagi menghilangkan stress, bukan saja untuk dirinya tapi untuk kamu berdua. Ini boleh berikan kalian masa untuk lebih relaks serta memahami situasi yang sedang dihadapi.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert