Apa Perlu Buat Bila BFF Kamu Bertukar Menjadi 'Bridezilla'? - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Apa Perlu Buat Bila BFF Kamu Bertukar Menjadi ‘Bridezilla’?

Terujanya kamu bila dipilih sebagai pengapit di majlis perkahwinan BFFsehinggalah dia bertukar menjadi bridezilla yang menjengkelkan. Hmm, apa perlu kamu buat?

Foto: Shutterstock.com

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kalau ikutkan hati, nak saja kamu jerit, “I quit! Cari orang lain!”. Tapi hakikatnya dia BFF kamu dan tidak mungkin kamu akan berkelakuan seperti itu. Cosmo faham, biasalah jika bakal pengantin akan ‘menggila’ di saat-saat akhir menjelang hari perkahwinan mereka. Tapi jika mereka demand pelbagai perkara daripada kamu dan tidak bersikap toleransi, siapa yang boleh tahan, kan?

Jadi bagaimana kamu mahu berbincang dengannya? Apa yang penting, jangan sesekali mengelak daripada berjumpa BFF kamu melainkan #dutycalls kerana ini tidak akan menyelesaikan masalah. It’s time to deal with your bridezilla BFF! 

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert