Angelina Jolie Jalin Hubungan Rahsia Dengan Lelaki Lebih Tua
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Angelina Jolie Jalin Hubungan Rahsia Dengan Lelaki Lebih Tua

Masih berharap Angelina Jolie dan Brad Pitt untuk bersama semula? Lupakan saja impian kamu itu.

Angelina Jolie secara rasmi telah melupakan hubungannya bersama Brad Pitt, dan dia hanya menjalinkan hubungan bersama lelaki biasa (AKA bukannya pelakon). Lebih spesifik, dia mempunyai hubungan dengan jejaka kacak yang menjual rumah sebagai sumber pendapatan.

“Brad dan Angie sangat berahsia mengenai hubungan mereka. Angie telah memberitahu beberapa kawan dia belum bersedia untuk  bercinta, tetapi dia telah berkenalan dengan jejaka kacak yang lebih tua, seorang ejen hartanah,” satu sumber memberitahu ET. “Dia bukannya seorang selebriti atau high profile in any way.”

Sumber tersebut menjelaskan “Angie was in a very bad place” selepas berpisah dengan Brad pada September 2016, dan “hanya mempunyai orang dewasa untuk meluangkan masa bersama sangat membantu.”

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker