9 Tip Untuk Buat Kamu Kelihatan Flawless Tanpa Mekap
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

9 Tip Untuk Buat Kamu Kelihatan Flawless Tanpa Mekap

Pernah terfikir tak berapa lama kamu harus bergantung kepada mekap untuk kelihatan flawless? Sehinggakan tak yakin ke luar rumah tanpa mekap.

Pertama sekali, kamu perlu merawat kulit wajah untuk kelihatan cantik tanpa mekap. Lagipun, kulit yang bebas tanpa mekap lebih baik kerana ia perlu bernafas dan bebas daripada sebarang calitan solekan. Cuba lakukan tip yang Cosmo senaraikan ini dan kamu akan lebih yakin tanpa mekap. Mungkin juga kelihatan lebih cantik dan yakin dengan wajah bebas solekan.

9 of 9Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kulit Bersinar Kemerahan

Lakukan skrub dengan tomato yang dibelah dua dan taburkan gula ke permukaannya. Skrub ini bukan sahaja selamat dan berkesan, malah akan membuatkan wajah kamu berseri kemerahan, seperti memakai pemerah pipi. Lakukan tiga kali seminggu, ketika mandi waktu pagi dan biarkan ia selama 10 minit sebelum bilas dengan air dingin.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness