9 Tip Untuk Buat Kamu Kelihatan Flawless Tanpa Mekap
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

9 Tip Untuk Buat Kamu Kelihatan Flawless Tanpa Mekap

Pernah terfikir tak berapa lama kamu harus bergantung kepada mekap untuk kelihatan flawless? Sehinggakan tak yakin ke luar rumah tanpa mekap.

Pertama sekali, kamu perlu merawat kulit wajah untuk kelihatan cantik tanpa mekap. Lagipun, kulit yang bebas tanpa mekap lebih baik kerana ia perlu bernafas dan bebas daripada sebarang calitan solekan. Cuba lakukan tip yang Cosmo senaraikan ini dan kamu akan lebih yakin tanpa mekap. Mungkin juga kelihatan lebih cantik dan yakin dengan wajah bebas solekan.

6 of 9
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kuku Yang Sihat

Kuku sihat dan bersih menaikan seri wajah! Mungkin kamu rasakan kuku dan wajah tiada kaitan langsung. Tetapi kuku juga memainkan peranan penting untuk tampak flawless. Rendam kuku dengan air suam bersama perahan lemon selama 15 minit. Kuku kamu pasti berkilat dan untuk yang sukakan rias kuku, pilih warna pastel dan bukannya warna gelap.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness