9 Tip Untuk Buat Kamu Kelihatan Flawless Tanpa Mekap
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

9 Tip Untuk Buat Kamu Kelihatan Flawless Tanpa Mekap

Pernah terfikir tak berapa lama kamu harus bergantung kepada mekap untuk kelihatan flawless? Sehinggakan tak yakin ke luar rumah tanpa mekap.

Pertama sekali, kamu perlu merawat kulit wajah untuk kelihatan cantik tanpa mekap. Lagipun, kulit yang bebas tanpa mekap lebih baik kerana ia perlu bernafas dan bebas daripada sebarang calitan solekan. Cuba lakukan tip yang Cosmo senaraikan ini dan kamu akan lebih yakin tanpa mekap. Mungkin juga kelihatan lebih cantik dan yakin dengan wajah bebas solekan.

Prev1 of 9
Use your ← → (arrow) keys to browse

Baiki Tona Warna Kulit

Tona kulit tidak sekata boleh dirawat dan memakan masa hanya sebulan, jika betul-betul rajin melakukannya. Salah satu tip untuk tona kulit sekata ialah dengan menggunakan campuran serbuk kopi organik dan susu rendah lemak sebagai masker wajah. Lakukan setiap pagi selepas membersihkan wajah dan bilas selepas 15 minit dengan air suam. Minum teh chamomile dengan sesudu madu setiap pagi juga membantu kulit kamu lebih segar dan sekata.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness