7 Selebriti Wanita Popular Yang Berpasangan Dengan Lelaki Muda

7 Selebriti Wanita Popular Yang Berpasangan Dengan Lelaki Muda

Cougar - an older woman seeking a relationship with a younger man. Mungkin sesetengah wanita berusia kurang selesa apabila digelar cougar kerana maksudnya yang mengundang sedikit kontroversi.

But you know, love is blind. Kamu berhak mencintai dan dicintai sesiapa sahaja tidak kisah jarak usia yang berbeza dengan pasangan kamu. Asalkan bukan kekasih ataupun suami orang kan? Cosmo senaraikan selebriti wanita popular yang berpasangan dengan lelaki jauh lebih muda daripada mereka, sehingga boleh digelar seperti adik. Eh?

5 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

Sam Taylor-Wood & Aaron Johnson
Jarak Usia: 24 tahun

Sam, 51, merupakan pengarah terkenal dan mula bertemu dengan Aaron di set penggambaran filem Nowhere Boy ketika lelaki itu berusia 18 tahun. Mereka masih lagi bersama dan berkahwin pada tahun 2012 dan dikurniakan dua cahaya mata.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness