7 Selebriti Wanita Popular Yang Berpasangan Dengan Lelaki Muda

7 Selebriti Wanita Popular Yang Berpasangan Dengan Lelaki Muda

Cougar - an older woman seeking a relationship with a younger man. Mungkin sesetengah wanita berusia kurang selesa apabila digelar cougar kerana maksudnya yang mengundang sedikit kontroversi.

But you know, love is blind. Kamu berhak mencintai dan dicintai sesiapa sahaja tidak kisah jarak usia yang berbeza dengan pasangan kamu. Asalkan bukan kekasih ataupun suami orang kan? Cosmo senaraikan selebriti wanita popular yang berpasangan dengan lelaki jauh lebih muda daripada mereka, sehingga boleh digelar seperti adik. Eh?

2 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

Cheryl Cole & Liam Payne
Jarak Usia: 10 tahun

Kali pertama berjumpa, tentu sekali ketika Liam memasuki pertandingan the X Factor UK ketika dia berusia 15 tahun dan Chery selaku juri utama. Ketika itu tiada langsung perasaan cinta sehingga bertemu kembali dan mula berpacaran pada tahun 2016.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness