7 Kediaman Mewah Milik Selebriti Popular Yang Buat Kamu Terpegun

7 Kediaman Mewah Milik Selebriti Popular Yang Buat Kamu Terpegun

Kalau dah banyak duit, tentu sekali kamu mengidamkan sebuah rumah agam yang mewah dengan dekorasi serta rekaan yang gah!

Kamu juga mesti pernah terfikir kediaman idaman jika (JIKA, diulang sebanyak yang mungkin) kamu jadi kaya satu hari nanti. Cosmo dedahkan reka bentuk kediaman 7 selebriti berpengaruh dan kaya di dunia ini yang mungkin boleh dijadikan rujukan dan inspirasi untuk kediaman mewah impian kamu nanti. Bila agaknya nak jadi kaya? Entahlah.

7 of 7Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kim Kardashian & Kanye West

Aset yang berkeluasan lebih daripada tiga ekar ini sebelum ini adalah kepunyaan anak perempuan lagenda Elvis Presley, Lisa Marie Presley. Ia mempunyai sebuah taman tema untuk dua orang anak mereka, Saint dan North West. Bernilai lebih RM 83 juta, ia terletak di kawasan elit di Hidden Hills, California.

 

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness