7 Kediaman Mewah Milik Selebriti Popular Yang Buat Kamu Terpegun

7 Kediaman Mewah Milik Selebriti Popular Yang Buat Kamu Terpegun

Kalau dah banyak duit, tentu sekali kamu mengidamkan sebuah rumah agam yang mewah dengan dekorasi serta rekaan yang gah!

Kamu juga mesti pernah terfikir kediaman idaman jika (JIKA, diulang sebanyak yang mungkin) kamu jadi kaya satu hari nanti. Cosmo dedahkan reka bentuk kediaman 7 selebriti berpengaruh dan kaya di dunia ini yang mungkin boleh dijadikan rujukan dan inspirasi untuk kediaman mewah impian kamu nanti. Bila agaknya nak jadi kaya? Entahlah.

6 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mark Zuckerberg

Mark sebenarnya mampu membeli rumah yang lebih mahal dan mewah berbanding kediaman ini yang bernilai RM 28 juta! Ia memiliki lima buah bilik tidur dan lima buah bilik air. Terletak di Silicon Valley, rekaan dalaman dan luarannya sangat ringkas dengan tingkap yang besar dan halaman belakang yang luas.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness