7 Kediaman Mewah Milik Selebriti Popular Yang Buat Kamu Terpegun

7 Kediaman Mewah Milik Selebriti Popular Yang Buat Kamu Terpegun

Kalau dah banyak duit, tentu sekali kamu mengidamkan sebuah rumah agam yang mewah dengan dekorasi serta rekaan yang gah!

Kamu juga mesti pernah terfikir kediaman idaman jika (JIKA, diulang sebanyak yang mungkin) kamu jadi kaya satu hari nanti. Cosmo dedahkan reka bentuk kediaman 7 selebriti berpengaruh dan kaya di dunia ini yang mungkin boleh dijadikan rujukan dan inspirasi untuk kediaman mewah impian kamu nanti. Bila agaknya nak jadi kaya? Entahlah.

5 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

John Travolta

Rumah dalam lapangan terbang! John memiliki lesen juruterbang peribadi yang diiktiraf dan dia memiliki lima buah pesawat peribadi. Rumah tersebut hanya bernilai RM 20 juta, tetapi ia tidak termasuk kos pembinaan landasan pesawat. John berkata jika dia mahu makan malam di luar, dia akan terbang bersama pesawat itu. Really???

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness