6 Uniform Kru Kabin Paling Stylish Pilihan Cosmo
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
6 Uniform Kru Kabin Paling Stylish Pilihan Cosmo

6 Uniform Kru Kabin Paling Stylish Pilihan Cosmo

Maaf, pakaian uniform kru kabin Malaysia tidak termasuk dalam senarai yang Cosmo tampilkan ini. Bukan tidak mahu beri sokongan kepada penerbangan lokal, tetapi uniform penerbangan antarabangsa yang lain jauh meninggalkan rekaan daripada penerbangan Malaysia.

Mungkin bagi sesetengah daripada kamu, pakaian seragam krew kabin penerbangan bukan perkara penting untuk difikirkan. Perkhidmatan, promosi dan layanan adalah lebih dititik beratkan dalam memilih penerbangan sebelum kamu travel ke mana-mana.

Tetapi bayangkan apabila ada sesetengah penerbangan betul-betul memberi komitmen dari setiap sudut untuk meberikan yang terbaik, termasuk rekaan uniform pekerja. Jom check out lima penerbangan yang tampil dengan rekaan uniform yang unik, super stylish dan kemas.

2 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

6 Uniform Krew Kabin Paling Stylish Pilihan Cosmo

HAINAN AIR

Tahun 2017, penerbangan dari China ini berkolaborasi dengan pereka fesyen, Laurence Xu dengan mereka uniform high-couture yang lebih elegan dan kemas. Diinpirasikan oleh pakaian tradisional Cina – Cheongsam, stail terbaru itu dilancarkan di pertunjukan fesyen di Paris.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness