6 Percutian Pantai Romantis Untuk Sesi Bulan Madu - Page 5 of 6 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

6 Percutian Pantai Romantis Untuk Sesi Bulan Madu

Buat mempelai yang baru mendirikan rumah tangga dan masih tercari-cari honeymoon spot yang menarik dan romantis, Cosmo kongsikan beberapa lokasi penginapan untuk kalian. Inilah waktunya untuk kamu dan si dia ‘to the moon’ bersama!
5 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Amanpulo, Filipina

Nikmati percutian berdua dengan memilih Amanpulo yang terletak di Pulau Pamalican. Hanya beberapa langkah dari pantai kerana vila Amanpulo menawarkan privasi sempurna. Setiap vila memiliki kolam renang luas dengan ruang tamu serta ruang makan. Di sini terdapat beberapa jenis vila, yang membezakannya ialah jumlah bilik iaitu satu, dua atau empat. Terdapat pelbagai aktiviti bersama yang kamu boleh cuba seperti belayar, menyelam skuba atau meluncur angin. Pasti seronok!

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor