6 Percutian Pantai Romantis Untuk Sesi Bulan Madu - Page 3 of 6 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

6 Percutian Pantai Romantis Untuk Sesi Bulan Madu

Buat mempelai yang baru mendirikan rumah tangga dan masih tercari-cari honeymoon spot yang menarik dan romantis, Cosmo kongsikan beberapa lokasi penginapan untuk kalian. Inilah waktunya untuk kamu dan si dia ‘to the moon’ bersama!
3 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

North Islands, Seychelles

Keindahan semula jadi North Islands akan menyentuh perasaan kalian dan mencipta kenangan terindah dan abadi. Pantai pulau ini akan berubah warna  mengikut cuaca, siang ke malam (oh, wow!). Palet warna biru beransur ke rona turquoise kemudian kemerahan dan akhirnya menjadi rona coral. Kamu juga boleh menikmati pemandangan matahari terbenam di West Beach sambil menikmati hidangan yang boleh dipesan di restoran tersebut.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor