6 Percutian Pantai Romantis Untuk Sesi Bulan Madu - Page 2 of 6 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

6 Percutian Pantai Romantis Untuk Sesi Bulan Madu

Buat mempelai yang baru mendirikan rumah tangga dan masih tercari-cari honeymoon spot yang menarik dan romantis, Cosmo kongsikan beberapa lokasi penginapan untuk kalian. Inilah waktunya untuk kamu dan si dia ‘to the moon’ bersama!
2 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Hotel Esencia, Mexico

Terletak di pantai Mayan Riviera, Esencia menjanjikan pengalaman terbaik untuk kamu dan si dia. Terdapat 29 vila eksklusif dengan dekorasi minimal, kamu boleh menikmati privasi dan layanan terbaik daripada pihak resort. Di sini juga terdapat spa yang hanya menggunakan bahan organik, sesuai untuk kamu manjakan diri bersama si dia dalam sesi yang penuh kedamaian dan ketenangan.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor