6 Aktor Kacak Ini Antara Calon Watak James Bond Yang Terbaru!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

6 Aktor Kacak Ini Antara Calon Watak James Bond Yang Terbaru!

Watak ikonik James Bond bakal mencari pengganti baru kepada pelakon terdahulunya iaitu Daniel Craig. Filem James Bond seterusnya yang berjudul Bond 25 akan memulakan penggambaran pada April ini dan dijangka ditayangkan tahun depan.

Filem siri kali ini menyaksikan penampilan terakhir Daniel selepas membawakan watak itu dalam tujuh buah filem sejak tahun 2006. Oleh kerana ia merupakan filem terakhir Daniel sebagai James Bond, peminat setia telah mula memperkatakan aktor seterusnya yang bakal menggantikan aktor British itu.

Beberapa nama aktor terkenal telah mula dicanang merebut watak itu termasuk Idris Elba dan Tom Hardy. Syarikat pengeluar francais James Bond, Eon Productions bagaimanapun tidak mendedahkan nama aktor yang terpilih setakat ini.

FOTO: ESQUIRE.COM

3 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Tom Hiddleston
Filem lakonan: Avengers, Thor & The Night Manager

Produser rangkaian James Bond sebelum ini melihat Tom sebagai calon pengganti Daniel. Tetapi selepas kisah percintaannya dengan Taylor Swift, dia dilihat tidak mempunyai karakter lelaki yang gagah ( Wait, what?). Tetapi jika diikutkan pada fizikal, Tom mempunyai bentuk tubuh yang sesuai untuk watak itu.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness