5 Wanita Paling Cantik Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
most beautiful woman

5 Wanita Paling Cantik Di Dunia

Cantik itu subjektif! Kamu mungkin kelihatan cantik di mata seseorang namun sebaliknya bagi pandangan orang lain pula. Apa yang penting kecantikan dalaman, hati yang baik dan cara kamu membawa diri dan berfesyen.

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Cosmo senaraikan lima selebriti wanita di Hollywood yang pernah dinobatkan sebagai  ‘The Most Beautiful Woman’ oleh majalah antarabangsa People Magazine bagi tahun 2012-2016.

most beautiful woman

Jennifer Aniston – 2016

Jennifer kelihatan agak muda untuk usianya yang kini mencecah 47 tahun. Siapa boleh lupa watak Rachel dalam sitcom bersiri popular – Friends! Menurut Jennifer, dia tidak terlalu mengambil berat mengenai hal penjagaan tubuh badan ketika di awal 20-an. Namun kini dia akan berjaga-jaga dengan setiap apa yang diambil setiap hari. “Saya terlalu sibuk di usia muda, tetapi sekarang saya akan pastikan untuk tidur dengan cukup. Kamu akan kelihatan sangat berseri bila kamu amalkan senaman dan jaga pemakanan,” ujarnya.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness