5 Selebriti Paling Berpengaruh Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

5 Selebriti Paling Berpengaruh Di Dunia

Majalah  antarabangsa – Times menyenaraikan 100 individu paling berpengaruh di dunia dari pelbagai latar belakang termasuk beberapa ikon music dan selebriti popular.

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mereka yang tersenarai bukan calang-calang orangnya. Malah senarai tahun ini menyaksikan beberapa muka baru yang juga menimbulkan kontroversi apabila layak berada dalam carta tersebut. Jom kita lihat siapakah lima individu tersebut.

tell me about it, stud …

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ariana Grande

Ariana adalah salah seorang selebriti termuda disenaraikan tahun ini. Malah ianya mengundang kontroversi apabila ramai pihak mempersoalkan kredibilitinya. Ariana dipilih kerana pengaruhnya di Twitter yang memiliki seramai 39 juta pengikut. Begitu juga kemampuan vokalnya dan lagu-lagunya yang popular dikalangan pendengar seluruh dunia. Arianna juga antara wanita berkulit putih yang memperjuangkan music R&B. Good job Arianna!

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness