5 Minyak Pati Ini 'Wajib' Ada Atas Meja Solek Kamu
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

5 Minyak Pati Ini ‘Wajib’ Ada Atas Meja Solek Kamu

Daripada insomnia kepada jerawat, Cosmo kongsikan penyelesaian kepada segala masalah kecantikan kamu dengan bantuan minyak pati.

 

Minyak pati bukan saja mampu memperbaiki kualiti tidur kamu, malah juga boleh mengurangkan jerawat dan menggalakkan pertumbuhan rambut. Segala jawapan kepada masalah kecantikan kamu ada di dalam botol minyak pati. Masanya untuk kamu go back to the basic dan hargai khasiat yang ada pada alam semula jadi. Ini antara masalah yang boleh kam tangani dengan kebaikan minyak pati.

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Tidur lebih lena: Gabungan minyak lavender dan marjoram meningkatkan kualiti tidur dan berkesan merawat insomnia. Ia mampu memberikan tidur yang cukup lena. Semburkan campuran minyak ini pada bantal untuk impak merelakskan yang mampu menenangkan minda.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor